lauantai 28. helmikuuta 2015

Emma Gaala ja KEOK-platinalevy

Jess ihanaa, uus lukija <3 <3 :*



Moi taas pitkästä aikaa, oon pahoillani että on ollut vähän taukoa... Mä taisin vähän lupailla, että tosta Emma Gaalasta vähän kertoilisin. Gaalahan on siis nähtävissä maikkarin katsomossa täällä, mutta vähän nyt omin sanoin kerron. Tunnelma oli aivan mahtava, ja oli hauskaa nähä kaikkee suomalaista musiikkia livenä!

Omia suosikkejani tuolla gaalassa olivat ehdottomasti Haloo Helsinki! (ylläriiiii :D) ja pitkään olin myös halunnut nähdä livenä mm Robinin ja JVG:n, vaikka kumpaakaan en kuuntele läheskään yhtä paljoa kuin vaikkapa Haloo Helsinkiä! :) ja oli hienoo olla paikan päällä seuraamassa, kun hyvää suomalaista musiikkia palkittiin. :)

Parhaat Haloot veti ihanan shown <3 vetivät Beibin ja Kiitos Ei Ole Kirosanan, ja eteenki tossa Kiitos Ei Ole Kirosanassa ku oli noi lapset mukana, niiiiiiiin loistava. <3 Oli huipputilaisuus <3 paljoa en kuvaillut, mutta tulkoon nyt muutama kuva tähän. :) Noi on vähän epätarkkoja,eikä näitä nyt tule kuin ihan vain pari (kiitos lagisuudestasi blogger, arvostan ihan hirveästi!!!) mut joo, antaa näiden parin kuvan puhua puolestaan! :D 

tässä taisi olla kyseessä Vuoden Popalbumi-kategoria?
 Haloot voittivat siis kolme kategoriaa, Vuoden Popalbumi-, Vuoden Yhtye- ja Vuoden Albumi-kategoriat. Onnea heille && muillekin voittajille! <3 :)

koska VIPpinä on parasta (Y)
Ja ainii, tulihan Haloolta eilen kanssa platinapainos albumista Kiitos Ei Ole Kirosana. <3 sisältäen kolme uutta biisiä + DVD:n <3 Seitsemän Miljardii, Parempaan Päin ja Heikkoon Valoon on pelkkää rakkautta. <3 Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin toi Seitsemään Miljardii on sellane et ihan ku noi olis vaan nähneet mitä mun päässäni liikkuu, ja tehneet biisin sen pohjalta. <3 DVD:tä en oo vielä ehtinyt kattomaan, mutta tapahtunee tänään! 

noi uudet biisit on mahtawuutta <3
Näissä merkeissä mä lopettelen tältä postaukselta, yritän ehtiä tässä lähipäivinä taikoa tänne "Helmikuu in a nutshell"-postauksen, ja sen jälkeen haluaisin puhua vähän vakavemmasta asiasta... Jätän nyt kuitenkin vielä yllätykseksi, että mikä se on. ;)

Peace & lööw,
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti