maanantai 2. helmikuuta 2015

"Ihan puskista" - Tammikuu 2015 in a nutshell

Joo, etli tämä on siis se lupaamani postaus tammikuun asioista. :) Tammikuussa oikeastaan tapahtui yllättävän paljon, vaikka kuvamateriaalia harmittavan vähän, eikä kaikkia juttuja oo välttämättä ollenkaan kuvattu, mutta mitäs pienistä, ei nekään meistä. Päätin tehä sillein, että otsikkoon aina laitan kuukautta parhaiten kuvaavan lausahduksen, ja tässä kuussa se on "Ihan puskista", jotenki niin sopiva tähän kuuhun. Mutta, pidemmittä pueitta asiaan. 

Elikkäs, alotetaan vuodenvaihteesta. Olin ihan vaan kotona porukoiden ja vieraiden kanssa, mut oli ihan kivaa, vaikka kuulostaa ehkä tylsältä hegata vanhempien kanssa. Eipä siinä mitään ihmeellistä, ammuttiin raketteja ja juhlittiin vuodenvaihtumista. Hassua ajatella, että nyt tosiaankin on 2015 ja mä tuun tänä vuonna täysikäseks, osallistun ylppäreihin ja saan ajokortin! :D


suojalasi-Hanna vuodenvaihteessa 2014-2015

Uudenvuoden jälkeen lomailu jatkui hetken aikaa aika mukavasti kuvistöitä tehden, pleikkaa pelaillen ja Duudsoneita kattellen. :) Vähän alkoi mietityttämään kouluasiat, ja ttuli siinä sitten hieman suunniteltua tulevaa kouluvuotta ja aloitettua kuviskurssin tehtäviä. :) Sain myös lomalla kuulla yllättäviä asioita ihmisistä, mistä lähti tää "ihan puskista"-juttu.

Yli 30h hienoja ihmisiä <3


Yksi osa mun kuvistyötäni, kuka tunnistaa kuvan henkilön? Sekin on yksi hienoimmista ihmisistä <3

Koulun alussa käytiin kavereiden kanssa kahvilla, oli aika mielenkiintoinen kerta ettenkö sanois. :D Tuli sanottua paljon kaikkea, mitä on jo pitkään pitänyt, ja ihmiset on ihania. <3 Perus arki alkoi rullata, ja jostain se koulumotivaatio hetkellisesti löytyikin pitkän etsinnän jälkeen. 

Sit oli kans kaverin 18-vuotissynttärit, ja mitä siitä nyt sanois... Noh, meil meni lujaa ja kaikenlaista hauskaa tapahtui, mutta ei mitään, mitä kuuluisi katua! :D Näistä partyistä olis kyllä kuvamateriaalia, mutta se on sen verran kyseenalaista, ettei julkaiseminen tulisi kuuloonkaan. Joo-o, kaverit, tekin varmaan mua ja mä ainakin teitä. <3

Meil oli koulussa teemaviikko, jonka jokaisena päivänä oli erilainen pukeutumisteema. Maanantai ole dagen efter eli suomalaisittain ihan vain darrapäivä, tiistaina oli urheilupäivä (jonka missasin kun tuli yllättävän epäkuumottava ja -panikoitu lääkärireissu), keskiviikkona oli keittiöpäivä, torstaina 60-lukupäivä ja perjantaina eläinpäivä. Perjantaina vietettiin kans yhen toisen kaverin 18-vuotissynntäreitä, ja mentiin silloin syömään thaimaalaiseen. En ollut ennen thaikkuruokaa maistanut, mutta voin sanoa, että kannatti! Suosittelen ehdottomasti jokaiselle, joka ei ole thaimaalaista koskaan ennen syönyt, tykkäsin ihan sairaasti. Oli hauska ilta.

Paljon tuli opiskeltua, tutustuin useampaan uuteen ihmiseen (moi vaan sinä joka tunnistat tästä itsesi tästä), pääsin erääseen HH!-aiheiseen WhatsApp-ryhmään (jeeee <3333) ja luin loppukuusta kokeisiin. 

Loppuun vielä suunnitelmia helmikuulle. Ylihuomenna mennään kaveriporukalla Lahteen kenkäostoksille ja hupimatkalle, tän viikon sunnuntaina meen Vantaalle Superparkiin Haloo Helsingin! akustiselle keikalle, ens viikolla on mun prinsessapäiväni eli wanhat, hiihtolomalla Tallinnanreissu ja 27.2. Emma gaala. <3

Tammikuu oli ihan hyippy, toivotaan et helmikuu olis vähintäänkin yhtä huippua menoa! <3

nyt on vielä koeviikko, ja koulunkäytävätyhjyys on koeviikolla ihan omaa luokkaansa :D

Peace and lööw,
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti